08 Ekim 2018

Araştırmacı İlaç Firmaları Derneği (AİFD) tarafından ikincisi düzenlenen Hasta Dernekleri Toplantısı'na katıldık. Toplantı 2. Ekim.2018 tarihinde İstanbul Point Otel toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya 65 hasta derneği katıldı. Sağlık bakanlığı yetkililerinin de katıldığı toplantıda hasta derneklerinin sorunları ve çözüm önerileri tartışıldı. Her dernek, son bir yıl içinde gerçekleştirdikleri önemli bir aktivitelerini poster olarak sundu. Biz de dünya tüpsüz sualtı dalma şampiyonumuz Şahika Ercümen ile çekimleri yapılmış olan "inhalasyon tedavileri kullanım teknikleri videoları" çalışmamızı anlattık.